Царско село се подсили с бранител от ФК ЦСКА 1948

Царско село се подсили с бранител от ФК ЦСКА 1948

Topsport.bg

06-06-2021, 11:03

Централният защитник Венцислав Василев е най-новото попълнение на Царско село. 32-годишният бранител от Перник за последно бе част от ФК ЦСКА 1948, но е избрал предложението на царете.

През пролетния дял той игра твърде малко за новака в елита и бе ясно, че ще смени клубната си принадлежност. Още повече, че договорът му бе до края на кампанията. Освен за родния си Миньор Перник, Василев е играл още за ЦСКА, Берое и Етър.

Има и един сезон в кипърския Арис Лимасол. Наставникът на Царско село Антони Здравков иска да засили конкуренцията в ариергарда. Там напуснаха Ивайло Марков и Реян Даскалов. Василев може да бъде използван и като централен защитник, и като десен бек. Столични започват подготовка на 14 юни (понеделник).

До момента Царско село бе взел три попълнения - Миси Мезу от Етър, вратаря Християн Василев от Берое и 24-годишния бразилски атакуващ полузащитник Лукас Серафим. Шефът на царете Иво Андреевски се надява, че новите играчи ще вдигнат нивото на тима през следващия сезон. Царско село завърши на девето място изминалата кампания.

Източник: Topsport.bg

Последни новини