Царско село се подсили с трима нови

Царско село се подсили с трима нови

Topsport.bg

29-05-2021, 14:29

Трима нови футболисти подписаха договори с Царско село за предстоящия сезон и бяха представени от клубния президент Иво Андреевски.

ХРИСТИЯН ВАСИЛЕВ

23-годишният вратар за последно игра в тима на Берое Стара Загора. Роденият в Габрово футболист е преминал през тимовете на Славия, Янтра Габрово и Витоша Бистрица. В определен период от своята кариера попада и в младежкия национален отбор на България.

ГАЕТАН МИСИ МЕЗУ

25-годишният нападател за последно игра в тима на Етър Велико Търново. Футболистът изигра 9 мача, в които отбеляза 3 гола. Футболистът е роден във Франция на 4 май 1996 г. и е от габонски произход. Преди да дойде в България е бил футболист на френските Валансиен и Пари, румънския Дунарея, Арсенал (Киев), Шафхаузен (Швейцария) и финландския Илвес Тампере. Миси Мезу е национал на Габон.

ЛУКАС ДИАС ДО НАСИМЕНТО СЕРАФИМ

24-годишният атакуващ полузащитник е роден в Бразилия. През последния сезон той защитава цветовете на чешкия втородивизионен Влашим, в който изиграва 17 мача, записва 2 гола и 3 асистенции. Преди това той е част от елитния Бохемианс. Лукас Диас има период и в Израел, където е защитавал цветовете на Ирони Кирят Шмона. През сезон 2017/2018 година футболистът прекарва и известен период в Пирин Благоевград.

"Това е само началото на нашата селекция. Както вече казах ще се стремим да вдигнем летвата пред отбора следващия сезон. Смятам, че взимаме точните футболисти, които ще паснат на футболната философия, която ще изповядва Царско село в предстоящия сезон. Ясно е, че селекцията ще продължи, но сме изключително доволни, че успяхме да привлечем точните футболисти. Всички знаем какво представлява Християн Василев - млад и много перспективен вратар. Миси Мезу вече показа какво може с мачовете, които изигра в Етър. Лукас Диас е футболист, който със сигурност има много качества и сме сигурни, че ще ги развие в България", коментира президентът на клуба Иво Андреевски.

Източник: Topsport.bg

Последни новини