Царско село търси спасителния бряг срещу Черно море

Царско село търси спасителния бряг срещу Черно море

Novsport

02-07-2020, 09:08

 овакът в efbet Лига излиза днес от 20,45 часа на собствения си стадион срещ Черно море в двубой от група А на втората осмица, като при успех или равенство ще си гарантира оцеляването в елита.

Преди това ще се изиграе другият мач от групата между Етър и изпадналия Витоша Бистрица и "царете" ще знаят от какъв резултат имат нужда. В момента Царско село заема второто място в групата и ако го удържи, освен спасението, ще си осигури и участие в баражите за 7-10 позиция и евентуално за Лига Европа с представител от първата шестица.

Загуба на Царско село и победа за Етър е най-лошият сценарий за отбора на Любослав Пенев, тъй като "болярите" имат предимство в преките двубои.На линия за Царско село ще бъде вторият вратар Михаил Иванов, а двубоят пропуска крилото Антонио Георгиев, който е със счупен нос.

В състава на Черно море пък се завръща Родриго Енрике, който има осем асистенции през сезона, както и вратарят Миорад Митрович. Извън групата на треньора Илиан Илиев останаха Дани Кики и Жордао Кардосо.

Източник: Novsport

Последни новини