Царско село ще се опита да обърка сметките на Лудогорец

Царско село ще се опита да обърка сметките на Лудогорец

Novsport

03-03-2021, 08:04

 Днес в 15:00 часа Царско село приема Лудогорец в сблъсък от 1/8-финалите на Купата на България. Шампионите идват в столицата с мисълта да вемат лесна победа, но плановете им може и да се объркат, ако подценят съперника. Още повече, че разградчани се изправят срещу "черната си котка" в лицето на Любослав Пенев, който все още няма загуба в срещите си с "Орлите".

Пенев досега е водил три различни отбора срещу Лудогорец в пет мача. Той има 2 победи и 3 ремита в тези срещи. "Ел Голеадор" записа успех с 2:1 над "зелените" начело на Литекс, след това той има три сблъсъка с разградчани начело на ЦСКА, в които записва 1 успех и 2 равенства, а накрая с Царско село стигна до равенство 1:1 и то на "Хювефарма Арена" през есента.

Лудогорец има защо да се притеснява за този мач. Макар да доминират в първенството в последните 9 години, в турнира за Купата на България "Орлите" имат далеч по-малко успехи. Това обаче не означава, че в клуба подценяват този турнир. Напротив, те са се прицелили в третия си трофей.

В състава на домакините единствено Даскалов е наказан и няма да вземе участие в срещата. Очакваната единайсеторка ще бъде съставена от Пласид на вратата и Попадийн, Бандаловски, Кавдански и Марков в защита. Георгиев ще е дефанзиван халф, а Костадинов и Андерсон ще бъдат на двете крила. Балтанов ще действа в ролята на плеймейкър, а Христов и Роси ще водят атаката.

За гостите пък Валдас Дамбраускас е без трайно контузените Владо Стоянов и Ихинио Марин. Очаква се той да направи доста промени в състава си. Единайсеторката, която наставникът ще изведе вероятно ще включва Илиев на вратата и карето Сисиньо, Терзиев, Са и Недялков в отбрана Дяков и Баджи ще са двамата опорни халфове, а Ману и Вандерсон ще стартират на крилата. Сотириу ще води атаката, а зад гърба му ще го подкрепя Янков.

Източник: Novsport

Последни новини