Цветан Видински-президент на ФК Марек: Излизаме за победа в Банско

Цветан Видински-президент на ФК Марек: Излизаме за победа в Банско

Novsport

18-05-2021, 15:20

Отложеният мач от 31 кръг за първенството на ЮЗ трета лига между отборите на Банско  и Марек ще се играе в курортния град. Тази среща ще се проведе в сряда, 19 май, на стадион Свети Петър и ще бъде ръководена от елитния съдия Станимир Тренчев. В отбора на гостите няма да вземат участие наказаните Веско Любомиров и Александър Близнаков. Завръщат се след изтекло наказание  Христо Каймакански и Васил Калоянов и от контузия Тони  Стоичков.

„Тръгваме за победа, защото в момента изоставаме с една точка от отборите на Беласица и Вихрен. Само при спечелване на мача запазваме шансовете си да се върнем отново на върха на таблицата”, сподели Цветан Видински-президент на ФК Марек.

Над 100 фена ще подкрепят отбора на Марек в Банско от трибуните на Свети Петър. Информацията подаде лично заместник шефа на фенклуба Румен Тимев.

Георги Иванов от треньорския щаб на ФК Банско сподели, че няма да може да разчита на наказания Венцислав Маламов. С леки травми м момента са Йордан Лечов и Веско Весков, но и двамата със сигурност ще вземат участие в този двубой. „Стягаме се като за всички останали мачове. Познавам добре играта на отбора на Марек. Те са един от основните конкуренти за първото място. Ще подходим сериозно и отговорно, за да излезем с чест от двубоя”, заяви Георги Иванов.

Източник: Novsport

Последни новини