Цветомир Младенов: Финансите не са моя работа

Цветомир Младенов: Финансите не са моя работа

Novsport

13-07-2020, 20:46

 Старши треньорът на Дунав Цветомир Младенов сподели след победата над Царско село, че в тима му изобщо не се коментира темата „пари” и всички погледи са насочени към баража за оставане в efbet Лига срещу Монтана в петък. Днес Дунав победи с 1:0, благодарение на гола на Григор Долапчиев в края на срещата.

„Изобщо не сме мислили за противниците за баражите. От темпото на двата тима днес личеше, че очакват баражите, но не сме мислили за конкретен противник. И Монтана, и Септември са еднакво добри.”

„Имам някаква вариативност в състава, доволен съм и от юношите. От утре започваме да мислим за Монтана. Днес темпото беше бавно, лежерно, почти нямаше единоборства. Всеки  бягаше от единоборствата, за да не бъде наказан.”

„Честно да ви кажа до този момент не сме гледали Монтана или Септември. Започваме да мислим за тях от тази вечер. Мисля, че са приличен отбора, добър колектив. Отдавна са заедно и винаги се борят за класиране в Първа лига.”

„За финанси няма да говоря. Това не е моя работа. Моето задължение да направя така отборът ми да изглежда по-добре в баража. В съблекалнята изобщо не се обсъжда темата пари. Няма да коментираме до мача. Гарантирам, че който излезе на терена ще си остави сърцето. Ние треньорите също. Какво ще се случи след мача, няма  представа. Ние трябва да си свършим нашата работа.”

Източник: Novsport

Последни новини