ЦСКА - Ботев (Пловдив), стартови състави

ЦСКА - Ботев (Пловдив), стартови състави

Topsport.bg

17-10-2021, 18:00

В една от най-интересните срещи от 11-кръг на efbet Лига, ЦСКА посреща на свой терен Ботев (Пловдив) в 19:15 часа. Двубоят ще се играе без фенове, тъй като такива няма да се допускат на стадиона, заради новите мерки за борба с коронавирус.

На практика ЦСКА е най-добре представящият се тим от началото на сезона в Първа Лига. "Червените" са единственият отбор без загуба, като грешна стъпка бе допусната единствено при късно изравнително попадение за 1:1 със Славия. "Армейците" имат и три отложени мача, с които могат да си осигурят комфортна преднина пред останалите отбори.

Формата на Ботев (Пд) е леко колеблива, въпреки че се намира на респектиращата втора позиция в класирането на първенството с актив от 21 точки. В последните си пет сблъсъка "канарчетата" те записаха три победи, едно равенство и една загуба. В последния си шампионатен дуел те надиграха с 3:1 у дома ФК ЦСКА 1948.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов няма проблеми със състава. Извън сметките му са единствено Мено Кох и Бисмарк Чарлс, който ще започне пълноценни тренировки през следващата седмица.

Наставникът на Ботев - Азрудин Валентич също няма големи кадрови проблеми. Под въпрос до последно бяха Па Конате, Антоан Бароан и Димитър Тонев, но се очаква първите двама да започнат от началото на мача.

Източник: Topsport.bg

Последни новини