ЦСКА - Локомотив (София) 0:0, без голове до почивката

ЦСКА - Локомотив (София) 0:0, без голове до почивката

Topsport.bg

06-11-2022, 18:04

Лидерът в първенството ЦСКА приема Локомотив (София) в един от най-интересните мачове от 17-ия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион "Българска армия" започва в 17:15 часа.

Тимът на Саша Илич имаше нелека програма в последно време. "Червените" трябваше да се справят далеч от дома в четири поредни гостувания, от които спечелиха максимума - 12 точки. В отложен мач от 7-ия кръг, игран във вторник на стадион "Локомотив" в пловдивския парк Лаута, ЦСКА се наложи с минималното 1:0 над Локомотив (Пловдив). Това беше и пети пореден успех за "червените".

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич има сериозни главоболия преди мача с Локомотив (София). Освен сигурните пропускащи двубоя Матей, Туфегджич, Кох, Назон и Де Нойер, под въпрос е и бразилецът Жеферсон, който не взе участие в петъчната тренировка на тима. Сръбският специалист е принуден да прави промени във всички линии. Очаква се триото в отбрана да е съставено от Християн Петров, Амос Юга и Иван Турицов, а сред титулярите в средата на терена да се завърне Джонатан Линдсет.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

Бразилският защитник на Локомотив (София) Каду, който имаше малшансът да се контузи тежко още в дебюта си за столичани, ще бъде аут до края на сезона. Той подписа с "червено-черните" в края на август, но заради забавяне на документите му изигра първия си мач в началото на октомври срещу Хебър (3:2), в който скъса връзки на коляното.

В негово отсъствие опции пред Станислав Генчев в центъра на защитата са Кацаров, Алан Диас, Марио Петков, Малембана и Матеус.

Източник: Topsport.bg

Последни новини