ЦСКА - Македония Гьорче Петров, съставът на "армейците"

ЦСКА - Македония Гьорче Петров, съставът на

Topsport.bg

29-01-2023, 12:53

ЦСКА се изправя срещу Македония Гьорче Петров в петата си контрола по време на лагера на тима в Турция. Срещата е днес от 14:00 часа българско време.

Проверката бе напът да пропадне, след като феновете на "червените" искаха мача да бъде отменен заради акта на насилие срещу българин в Северна Македония.

В крайна сметка от "Армията" взеха решение да изиграят проверката, като отправиха призив тя да премине под мотото "НЕ НА НАСИЛИЕТО". Северномакедонците приеха тази идея.

ЦСКА и Македония ГП се изправиха един срещу друг през лятото в предварителните кръгове на Лига на конференциите. Тогава срещата в Скопие завърши 0:0, а на "Българска армия" "червените" се наложиха с 4:0.

Македония Гьорче Петров вече игра срещу български отбор по време на своята подготовка. Северномакедонците отстъпиха с 2:3 на Берое.

Браян Морено пък е повален от вирус и това е причината той да пропусне контролата с Астана. Колумбиецът е усетил неразположението сутринта и от медицинския щаб на "армейците" веднага са взели мерки и са започнали неговото лечение.

В предишните дни болен бе и норвежецът Тобиас Хайнц. Очаква се Морено, който е един от тримата голмайстори на тима през есенния полусезон, да пропусне днешната среща.

Източник: Topsport.bg

Последни новини