ЦСКА - Славия 1:0, бележи Маурисио Гарсес

ЦСКА - Славия 1:0, бележи Маурисио Гарсес

Topsport.bg

11-09-2022, 17:35

Отборите на ЦСКА и Славия се изправят един срещу друг в един от най-интересните сблъсъци от 10-ия кръг на efbet Лига. Столичното дерби ще се играе на стадион "Българска армия" и започва в 17:45ч. Главен съдия на двубоя ще Волен Чинков.

Двата тима влизат в този мач от позицията на трети и осми във временното класиране на шампионата. "Армейците" продължават да са без загуба в първенство този сезон и ще търсят нов успех, с който да атакуват върха. Междувременно в последните си 10 гостувания на "Армията" за първенство Славия записа 8 загуби и 2 равенства. За този период гостите вкараха едва 4 гола.

Две от най-новите попълнения на ЦСКА Жираир Шагоян и Марселино Кареасо няма да играят в предстоящото в неделя столично дерби срещу Славия. Причината за отсъствието на двамата от групата на "червените" за мача е забавяне в обработването на документите им.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

Славия също се намира в добра форма, като от 7 мача в шампионата до момента е спечелил 5 и е допуснал 2 поражения. В предишния кръг "белите" надиграха отбора на Локомотив (София) с 2:1 в драматичен мач на стадион "Александър Шаламанов" в "Овча купел".

Източник: Topsport.bg

Последни новини