ЦСКА - Спартак (Варна), 1:0, "червените" откриха

ЦСКА - Спартак (Варна), 1:0,

Topsport.bg

18-03-2023, 17:14

Лидерът в първенството ЦСКА ще посрещне Спартак (Варна) в двубой от 24-ия кръг на efbet Лига. Мачът на "Армията" стартира в 17:00 часа, а главен рефер ще бъде младият съдия Кристиян Колев.

"Армейците" са първи в класирането, като имат комфортен аванс от 4 точки пред втория Лудогорец. Момчетата на Саша Илич са във впечатляваща серия от 12 мача без загуба в първенството, а в последния кръг взеха важна победа срещу един от конкурентите за челните места. На стадиона в Бистрица ЦСКА се наложи с минималното 1:0, като в герой за отбора се превърна Тобиас Хайнц.

Днес Саша Илич се завръща на пейката на столичани и няма да може да разчита на Браян Морено и Жеферсон, които трябва да изтърпят наказания заради натрупани жълти картони.

Гостите от Варна от своя страна излизат в днешната среща като последен в класирането, а ситуацията им със сигурност не е много позитивна. "Соколите" са в серия от две поредни загуби, като изостават на 4 точки от предпоследния Хебър и на цели 7 от 14-ия Пирин. В последния кръг варненци отстъпиха у дома на Локомотив (София). Въпреки това мнозина специалисти забелязват подобрение в играта на Спартак след като Херо пое отбора и днес със сигурност "соколите" няма да се дадат без бой на своя именит съперник.

Последният сблъсък между двата тима завърши с победа на ЦСКА на "Коритото". "Червените" се наложиха с 1:0, а автор на попадението в този мач беше Дауда Бамба.

Източник: Topsport.bg

Последни новини