ЦСКА 1948 - Ботев Вр (СЪСТАВИ)

ЦСКА 1948 - Ботев Вр (СЪСТАВИ)

Novsport

21-03-2021, 11:00

 Отборите на ЦСКА 1948 и Ботев (Враца) откриват днешната програма на 22-ия кръг в efbet Лига. Двата тима се изправят от 12,00 часа на националния стадион "Васил Левски", като двубоят ще бъде ръководен от Волен Чинков. 

Врачани излизат с лошо самочувствие след загубата с 0:4 от ЦСКА-София в 1/4-финалите за Купата на България. Столичани също допуснаха загуба в турнира за националния трофей, което доведе до катаклизъм и освобождаването на треньора Красимир Петров. 

Врачани са водени от Веселин Великов, който има доста кадрови проблеми за решаване. Централният бранител Илия Миланов е контузен, а Христо Златински е болен. В средата на терена обаче се завръщат Даниел Гаджев и Чавдар Ивайлов. Врачани се поздравиха с успех при последното си гостуване - 1:0 над Монтана в дербито на Северозапада, което дава надежди да отмъкне нещо и днес. 

ЦСКА 1948 е в серия от три поредни загуби, като единствената победа през пролетта е 2:1 над Царско село на старта.  При успех днес ЦСКА 1948 ще измести със сигурност Черно море от шестото място във временното класиране.

Стартови състави: 

ЦСКА 1948: Наумов, А. Александров, Василев, Марин, Пиргов, Юсеин, Чочев, Г. Иванов, Д. Александров, Бастунов, Русев

Ботев: Костов, Зехиров, Керчев, Ничев, Гаджев, Ндиайе, Генов, Атанасов, Ивайлов, Домовчийски, Николов

Източник: Novsport

Последни новини