ЦСКА 1948 направи нов трансферен удар

ЦСКА 1948 направи нов трансферен удар

Novsport

19-12-2019, 17:43

Втородивизионният ЦСКА 1948 привлече полузащитника от елитния Славия Славчо Шоколаров. Според информацията в официалния сайт на „червените”, преговорите между двете страни са преминали „светкавично”.

Ето какво пишат от клуба:

„ЦСКА има удоволствието да ви представи Славчо Шоколаров, който пристигна от Славия след светкавични преговори с ръководството на белите. Благодарим на всички страни!

Славчо е с изключителен опит в професионалния футбол, роден в Гоце Делчев преди 30 години, но продукт на школата на Ботев Пловдив. Все пак на 17 години се връща в Пирин ГД и дебютира в Б група. После играе за Светкавица, Монтана, Любимец, Черноморец, Поморие, Лудогорец и Славия. Носител на Купата на България с белите.

"Благодаря на ЦСКА за поканата, която веднага приех. Специално и на Кирил Котев, който беше в основата на трансфера. Благодарен съм и на всички в Славия, където изкарах 2,5 чудесни години, спечелих Купата, играх евротурнири, но може би вече дадох всичко", сподели Славчо пред клубната телевизия на ЦСКА.

"Разбира се, че ЦСКА ще спечели първото място и промоция в efbet лига, защо да не играем и финал за Купата", каза още халфът, който може да бъде полезен на още няколко позиции, "Познавам се с Андон Гущеров, Сашо Александров, Янко Сандански, лесно ще се адаптирам", допълни халфът и завърши с пожелание към армейците:

"Нека всички бъдат живи и здрави! Феновете да подкрепят ЦСКА и в добри, и в лоши моменти, защото ще има и тежки мигове, няма какво да се лъжем. Весели празници на всички!"

Източник: Novsport

Последни новини