ЦСКА 1948 не се даде на Динамо (Киев) (ВИДЕО)

ЦСКА 1948 не се даде на Динамо (Киев) (ВИДЕО)

Novsport

04-02-2021, 18:29

ЦСКА 1948 записа престижно равенство в Турция. Столичани измъкнаха 2:2 от украинския гранд Динамо (Киев) в контрола. Попаденията реализираха Марио Топузов (46) и Ангел Бастунов (82). За съперника се разписаха Виктор Циганков (30) и Виктор де Пена (61).

Първата интересна ситуация бе пред вратата на българите. Караваев намери Виктор Циганков, който не успя да отиграе топката, тя попадна във Ванат, но той стреля неточно. Малко по-късно Марио Топузов се оказа на отлична позиция, но ударът му нямаше необходимата точност и сила.

В 30-ата минута футболистите на Динамо поведоха в резултата. Владислав Ванат се пребори за топката, след което намери Циганков, който преодоля Даниел Наумов и отбеляза.

Пет минути преди края на първата част главният съдия отсъди в полза на украинците. Зад топката застана Буялски, но Даниел Наумов успя да избие, а при добавката Ванат също не успя да се справи с младия страж на ЦСКА 1948.

В 46-ата минута крилото на "червените" Марио Топузов успя да изравни резултата. Той отбеляза с удар отблизо. В 61-ата играчите на Динамо си спечелиха втора дузпа. Този път зад топката застана Карлос де Пена, който не сбърка.

Малко по-късно Мартин Камбуров изпълни пряк свободен удар, който бе спасен от стража на Динамо (Киев). В 82-ата минута резервата Ангел Бастунов направи резултата 2:2. Младият футболист стреля, топката се отби в тялото на вратаря на Динамо и влетя в мрежата.  

Източник: Novsport

Последни новини