ЦСКА 1948 отказал оферти от Полша и Нидерландия за младежки национал

ЦСКА 1948 отказал оферти от Полша и Нидерландия за младежки национал

Novsport

24-12-2020, 13:40

ЦСКА 1948 отхвърлил оферти от Полша и Нидерландия и подписа нов договор с вратаря си Даниел Наумов, обявиха "червените" на клубния уебсайт. Основният спонсор на отбора Цветомир Найденов обяви новината за контракта в началото на седмицата, а днес от ЦСКА 1948 съобщиха официално, че той ще бъде със срок до лятото на 2024-а година.

"Радвам се, че постигнахме споразумение. Тук виждам перспектива за развитие, което ме накара да откажа няколко оферти от Европа. През първия полусезон изиграхме добри мачове, имахме и убедителни победи като домакин. Взехме и важни победи срещу добри отбори като гости. Надявам се през втория полусезон да надградим. Радвам се, че продължих договора си с ЦСКА. Весели празници на всички и само ЦСКА", заяви Наумов в интервю за официалния уебсайт на отбора.

Изпълнителният директор на "червените" Добрин Гьонов добави, че "червените" са отхвърлили оферти от чужбина за вратаря си.

"Много съм доволен, че Дани Наумов реши да остане. В началото на седмицата получихме две оферти от отбор в топ 3 на първа лига в Полша и отбор от средата в класирането в Нидерландия. Обсъдихме с Дани възможността да бъде продаден, но той категорично отказа. Няма как да не ме прави горд тази негова постъпка и съм сигурен, че имаме един много стабилен вратар за следващите три години", заяви Гьонов.

"Фиксирахме откупна клауза и ако получим оферта, Дани ще може да заиграе в чужбина. Сигурен съм, че той е бъдещето на националния отбор на България и скоро ще намери място в него".

Източник: Novsport

Последни новини