ЦСКА 1948 приема Берое в непредвидим сблъсък

ЦСКА 1948 приема Берое в непредвидим сблъсък

Novsport

05-12-2020, 07:19

 Днес в 14:15 ЦСКА 1948 приема Берое в среща от 15-ия кръг на efbet Лига. Това е сблъсък между 6-ия и 7-ия във временното класиране, които са разделени от само две точки. Така че зарядът не е никак малък и всеки от двата тима ще опита да вземе трите точки.

За "червените" срещата е доста важна, тъй като отборът влезе в неприятна серия от 3 мача без победа (1 равенство и 2 загуби). Сега ЦСКА 1948 ще направи всичко възможно, за да спре пропадането си и да се върне на победния път, тъй като нов лош резултат може сериозно да наруши хармонията в отбора.

Старозагорци пък пристигат в София с надеждата да се възползват от проблемите при опонента си и да запишат ценен успех на сметката си. "Зелените" си остават важен фактор в първенството, но през настоящата кампания играят на приливи и отливи, като редуват добри и лоши мачове. Именно това е и причината тимът да падне чак до 7-ата позиция във временното класиране.

Възпитаниците на Димитър Димитров бяха в принудителна почивка през целия ноември заради кризата със заразени с COVID-19. Така че не е съвсем ясно в как тази пауза се е отразила на тима и дали той е събрал сили или е излязъл от форма.

Двата тима вече се срещнаха през първия полусезон, когаго мачът в Стара Загора завърши без голове и без победител.

Треньорът на ЦСКА 1948 Красимир Петров не може да използва в този двубой единствено контузения Ивайло Чочев. Очаква се той да заложи на Наумов под рамката и пред него Алексъндров, Василев, Пиргов и Марин в защита. Шопов и Юсеин ще са двамата опорни халфове, а Младенов и Иванов ще действат на крилата. Атаката ще води Камбуров, а зад гърба му ще го подкрепя Топузов.

Гостите пък идват без контузените Апостолов и Конте. Най-вероятно Херо ще изведе на терена Ганев на вратата и триото Мезаг, Ангелов и Цветков в отбрана. Василев и Фуртадо ще са дефанзивнита полузащитници, а Минчев и Макута ще оперират по крилата. Октавио ще изпълнява ролята на плеймейкър, а в атака ще започнат Еривалдо и Фол.

Източник: Novsport

Последни новини