ЦСКА и Локомотив (София) подновяват класическото си съперничество във футболния ни елит

ЦСКА и Локомотив (София) подновяват класическото си съперничество във футболния ни елит

Topsport.bg

02-12-2021, 08:08

Отборите на ЦСКА и Локомотив (София) се изправят един срещу друг в едно от емблематичните столични дербита на българския футбол. Трите точки са задължителни и за двата състава, които имат доста различни цели в шампионата.

"Армейците" се борят за титлата, но амбициите им бяха леко накърнени, след като загубиха важното си гостуване на Лудогорец в Разград. "Железничарите" от своя страна търсят стабилност и установяване в средата на efbet Лига.

Отборът на Иван Колев се намира в опасната зона на 11-ата позиция. Освен това няма победа вече 7 поредни мача в първенството.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В СТОЛИЧНОТО ДЕРБИ!

Любопитно е, че ЦСКА и Локо ще изиграят два мача помежду си в рамките на две седмици. Причината е, че първият двубой помежду им, който трябваше да се проведе в началото на сезона, бе отложен заради натоварената програма на "червените" в Европа.

Стойчо Младенов не може да използва в днешния двубой наказания Матей и контузените Кох и Ахмедов. За гостите проблемите също не са малко. Иван Колев не може да разчита на контузените Димитров и Петков, както и наказаните Милошев и Рапосо.

Главен съдия на срещата е Станимир Тренчев, с помощници Димитър Димитров и Павлин Михайлов. С ВАР ще се занимават Георги Кабаков и Мартин Маргаритов. Делегат на БФС е Йво Марков, а работата на реферите зорко ще следи Атанас Бозев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини