ЦСКА преговаря със заместници на Соу и Антов

ЦСКА преговаря със заместници на Соу и Антов

Novsport

16-02-2021, 07:29

ЦСКА вече работи по осъществяването на още два входящи трансфера.

Червените ще привлекат нападател, който да се включи в опциите за заместник на Али Соу като вече са набелязали такъв футболист и са в контакт с него.

Наред с това клубът възобнови интереса си към колумбиеца Матео Касиера. Той е собственост на португалския Беленензес и отдавна е в трансферния списък на тима от „Армията“.

Интересното е, че в ЦСКА не остана нито един от четиримата централни нападатели, които започнаха сезона - Али Соу, Ахмед Ахмедов, Томи Юрич и Тонислав Йорданов. Соу отиде в Ростов, а преди дни Ахмедов бе преотстъпен на азербайджанския Нефтчи Баку. Тонислав Йорданов бе продаден на Арда, а преди Коледа контрактът на австралиеца Юрич бе прекратен по взаимно съгласие.

Очаква се клубът да осъществи сделка с нападател в следващите дни. Това обаче няма да е единственият играч, който ще акостира на "Българска армия", пише „Тема спорт“.

Треньорът Бруно Акрапович ще получи и централен защитник. Взимането на такъв е наложително, след като Валентин Антов бе пратен под наем в Болоня за 500 хиляди евро, а в договора между двете страни има опция за откупуването му срещу още 3 милиона евро. В момента за центъра на защитата босненският специалист разполага със Занев, Гълъбов и Матев.

През зимата ЦСКА привлече трима футболисти - аржентинския плеймейкър с испански паспорт Федерико Варела, еквадорския таран Жорди Кайседо и ганайския нападател Бисмарк Чарлс.

Последните двама не бяха картотекирани за първия пролетен кръг срещу Славия (1:0) и ръководството на ЦСКА прави всичко възможно да ги уреди с документи за двубоя с Черно море.

Срещата на "Армията" е в събота, 20 февруари, от 17:30 часа.

Източник: Novsport

Последни новини