ЦСКА продължава да е в най-добра форма в шампионата

ЦСКА продължава да е в най-добра форма в шампионата

Topsport.bg

25-10-2021, 11:56

ЦСКА не направи добър мач в Стара Загора и може да се радва повече на спечелената точка срещу Берое след равенството 0:0. Но "армейците" продължават да са единственият отбор без загуба в шампионата до момента. След 9 мача имат 7 победи и 2 равенства. Освен срещу Берое, ЦСКА стъпи накриво и при домакинството си на Славия - 1:1.

"Червените" продължават да са в най-добра форма в елита. В последните си 5 мача имат 4 победи и 1 равенство. Лудогорец е с 4 победи и една загуба, а Ботев (Пловдив) има 3 победи, 1 равенство и една загуба - именно от ЦСКА.

Във временното класиране Лудогорец е първи с 24 точки, а "армейците" са втори с 23. Двата тима имат по 9 мача, но днес Лудогорец гостува на Ботев в Пловдив. Това е битка за първото място. Ботев е с 21 точки и ще оглави efbet Лига при победа, защото ще има предимство в прекия двубой с разградчани.

ЦСКА има 2 победи и 2 реванства срещу съперниците си от моментния Топ 6 на шампионата. Победите са с 1:0 при гостуването на Черно море и с 3:2 срещу Ботев на "Армията". Равенствата са срещу Славия на свой терен и срещу Берое при гостуване. Големият сблъсък с Лудогорец беше отложен.

В следващия кръг ЦСКА приема Локомотив (Пловдив), а Лудогорец е домакин на Берое.

Източник: Topsport.bg

Последни новини