ЦСКА пусна билетите за дербито с Лудогорец

ЦСКА пусна билетите за дербито с Лудогорец

Topsport.bg

17-12-2021, 20:40

ЦСКА пусна в продажба билетите за важния мач с Лудогорец. Сблъсъкът е от отложения 3-и кръг на efbet Лига.

Срещата на стадион "Българска армия" е в понеделник, 20 декември, от 16:30 часа.

Ето какво обявиха на официалния си сайт "армейците":

"ЦСКА пусна в продажба билетите за домакинския мач срещу Лудогорец от отложения 3-и кръг на Първа лига. От днес феновете, които искат да подкрепят любимците си на стадион "Българска армия" в понеделник, ще могат да закупят входните талони онлайн в мрежата на УРБО.

В деня на мача (20 декември, понеделник) билети ще се продават на касите в Борисовата градина до фен магазина, като работното им време ще бъде от 10:00 часа до края на първото полувреме на срещата, която е с начален час 16:30 часа.

За привържениците на Лудогорец ще бъде отворена касата откъм сектор "Б", която ще работи от 14:30 часа, а пропуските за гостуващия сектор са с цена 6 лева.

В понеделник (20 декември) администрацията на стадион "Българска армия" ще работи от 10:00 часа.

Цените на билетите на каса:

Сектор "А" - 12 лв.

Сектор "В" - 8 лв.

Сектор "Г" - 6 лв.

Сектор "Б" - 6 лв.

ВИП ложа - 130 лв.

Ръководството на ЦСКА напомня на зрителите, че трябва да носят със себе си зелен сертификат - те трябва да са ваксинирани, да имат сертификат за преболедуван COVID-19 или да имат отрицателен PCR или антигенен тест. В 10:30 часа, до касата на стадион "Българска армия", която се намира до фен магазина ще бъде отворен пункт за бързи тестове, специално за тези от Вас, които нямат зелени сертификати, а искат да посетят двубоя. Цената на бързия тест е 10 лева.

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно, а зрителите под 18-годишна възраст нямат нужда от представяне на зелен сертификат.

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!

САМО ЦСКА!".

Източник: Topsport.bg

Последни новини