ЦСКА пусна в продажба специален албум за годишнината си

ЦСКА пусна в продажба специален албум за годишнината си

Topsport.bg

03-05-2023, 20:38

ЦСКА създаде специален фотоалбум, в който са публикувани някои от най-редките и уникални снимки от славното далечно и по-близко минало на клуба. Изданието е 192 страници и е на цена от 40 лева.

Ето какво написаха от клуба:

"Фотокнига "Родени за величие"

По случай 75-ия юбилей на ЦСКА създадохме с много любов една по-различна книга. Във фотоизданието, съставено от 192 страници, събрахме някои от най-редките и уникални снимки от славното далечно и по-близко минало на клуба. Модернистичният облик на книгата преплита по прекрасен начин съвременните подходи в графичния дизайн със спомените от историята. Така, водени от идеята да дадем живот именно на тази величествена история и да върнем миналото, макар и за миг, в настоящето, колоризирахме с помощта на изкуствен интелект някои от най-интересните кадри.

Подбраните снимки, много от които обособени в красиви колажи, ни напомнят за забележителните моменти, за великите личности, за грандиозните победи и за славния път, който сме поели от 1948 г. насам и ще се борим да продължим достойно.

Някои от фотографиите в книгата може да разгледате и в нашата фотоизложба "Родени за величие", която ще бъде открита на 05.05. в 11:30 ч. в пространството пред официалния клубен фен магазина.

Фотокнигата е налична в онлайн магазина ни, а от утре в 13 ч. и в официалния такъв на ст. "Българска армия"".

Източник: Topsport.bg

Последни новини