ЦСКА с нова приятна изненада за феновете си

ЦСКА с нова приятна изненада за феновете си

Topsport.bg

28-08-2022, 18:23

ЦСКА организира нова страхотна изненада за феновете си. "Армейците" заявиха, че на следващия "Армейски следобед" ще присъства лично олимпийската шампионка Мадлен Радуканова, която ще проведе открита тренировка по художествена гимнастика с желаещите малчугани.

"Щастливи сме, когато виждаме детските усмивки по време на нашите Армейски следобеди. Толкова много малчугани идват и се забавляват заедно. Сред тях и много момиченца, които рисуват, тичат и се радват на атмосферата.

Специално за тях решихме този път да организираме нещо по-различно - открита тренировка по художествена гимнастика, при това не с кого да е, а с първата в историята ни олимпийска шампионка Мадлен Радуканова! Тя ще се срещне с всички момиченца и лично ще им покаже интересни елементи от този красив и толкова български спорт.

Заниманието започва точно в 18:00 ч. на обичайното място. За събитието поканихме и деца от школата по художествена гимнастика на ЦСКА, за да се докоснат и да си поговорят с една от най-успешните български гимнастички. Бъдете и вие с нас!", обявиха от клуба.

Източник: Topsport.bg

Последни новини