ЦСКА срещу Б36 Торшавн - без право на грешка за "армейците"

ЦСКА срещу Б36 Торшавн - без право на грешка за

Novsport

24-09-2020, 07:48

 Отборът на ЦСКА излиза срещу скромния тим на Б36 Торсхавн от Фарьорските острови в мач от 3-тия предварителен кръг на Лига Европа. Срещата е от 20 часа днес и ще се играе на стадион „Българска армия” в София.

На хартия българският тим е абсолютен фаворит в мача и няма никакво право на грешка. Победителят от сблъсъка ще бъде определен в един мач, а тимът, който продължи напред ще има за съперник в решителния плейоф за влизане в групите на Лига Европа победителя от мача Базел – Анортозис.

Очаква се като титуляр за „червените” да започне халфът Тиаго Родригес, който за последно игра в мача срещу матийския Сайрийнс в Лига Европа на 27-август. Португалецът се възстановяваше дълго от травма, но вече е напълно готов за игра.

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев предупреди футболистите си, че тимът на гостите не трябва да бъде подценяван по никакъв начин, чъпреки скромната си визитка.

„Това, което знаем за противника, е, че е изключително добре подготвен физически тим. Типичен представител на скандинавската школа. Млади футболисти, които не се отказват. Като физически данни се доближават до БАТЕ Борисов, но не се доближават до тяхното футболно ниво. Въпреки това не бива да бъде подценяван”, коментира наставникът на „червените”.

Източник: Novsport

Последни новини