ЦСКА със солидна подкрепа в Швейцария

ЦСКА със солидна подкрепа в Швейцария

Topsport.bg

22-08-2022, 21:17

Футболистите на ЦСКА ще получат солидна подкрепа в мача-реванш от плейофите за близане в групите на Лигата на конференциите срещу Базел.

Двубоят на "Санкт Якоб Парк" е в четвъртък от 20:00 часа, като в сектора за гостуващи привърженици се очаква да има значителен брой наши сънародници, пише "Тема спорт".

Билети за сблъсъка вече се продават в администрацията на стадион "Българска армия". Клубът от едноименния град предостави за предварителна продажба на ЦСКА 500 пропуска, а в деня на мача в сектора за гостуващата публика на "Санкт Якоб Парк" ще бъде отворена специална каса, на която ще бъдат пуснати още над 1000 входни талона. Домакините допълнително ще обявят нейната точна локация и работното време.

Билетите за реванша са с цена 10 швейцарски франка или 20.50 лева. Те ще могат да бъдат купувани от администрацията на "Армията" до утре, като тя работи от 10:00 до 12:00 часа и от 13:00 до 17:00 часа.

Преди два сезона ЦСКА два пъти гостува в Швейцария (на Базел и Йънг Бойс), но тогава мерките срещу коронавируса не позволиха на трибуните да има фенове.

Източник: Topsport.bg

Последни новини