Черно море - Ботев (Пловдив), развой на срещата по минути

Черно море - Ботев (Пловдив), развой на срещата по минути

Topsport.bg

02-08-2021, 17:33

Черно море приема Ботев (Пловдив) днес от 18:45 часа на "Тича" в двубой от втория кръг на efbet Лига. На старта варненци направиха 0:0 срещу Царско село като гост и ще търсят първи успех за сезона. В същото време Ботев надигра у дома с 2:1 Пирин (Благоевград) и е амбициран да запише втора победа на старта, което не се е случвало от осем години насам.

Тогава Ботев удари първо Левски с 2:1 у дома, а след това размаза Пирин (Гоце Делчев) със 7:1. Наставникът на домакините Илиан Илиев беше зарадван от завръщането на левия бек Цветомир Панов след наказание. Капитанът Даниел Димов обаче продължава да изтърпява наказание. Очаква се отново атаката на "моряците" да води Родриго Вилела. Възможно е и в игра да се появи Родриго Енрике.

Треньорът на пловдивчани Азрудин Валентич ще направи една промяна в отбраната за днешния мач като пусне новото попълнение Самуел Супрайен на мястото на младия Станислав Работов. В групата на Ботев е и звездата на тима Тодор Неделев, но той не е играл от декември м.г. и ще започне от скамейката. Аут заради травма е Димитър Тонев. На върха на атаката може да настъпи също промяна, като вместо Атанас Илиев да стартира Антоан Бароан.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА.

Двата тима са изиграли 110 мача помежду си в елита, като варненци имат 33 победи срещу 42 за пловдивчани, а 35 пъти двата тима не са излъчвали победител. Това обещава един наистина непредвидим сблъсък, въпреки факта, че букмейкърите дават сериозно предимство на варненци.

Източник: Topsport.bg

Последни новини