Черно море - Локомотив (Пловдив) 0:0

Черно море - Локомотив (Пловдив) 0:0

Topsport.bg

16-08-2021, 17:34

Черно море посреща Локомотив (Пловдив) днес на "Тича" в 18:45 часа в сблъсък от 4-ия кръг на efbet Лига.

Домакините ще се надяват да продължат с добрите си игри и да запазят първата си позиция. Гостите идват във Варна с мисълта да намерят път към излизане от кризата и ще им трябват точки.

Черно море започна силно новия сезон. Варненци записаха две победи - над Берое и Ботев (Пловдив), и реми на старта срещу Царско село.

Смърфовете започнаха кошмарно кампанията с две поредни поражения от Лудогорец и Локо (София), като дадоха шанс на евроучастието, което обаче вече приключи.

Трета поредна загуба ще утежни сериозно положението им. Нещо повече, ако Локо пак падне, ще повтори антирекорд от 1967 година.

Старши треньорът Александър Тунчев почти сигурно ще ротира състава след загубата от Копенхаген през миналата седмица на "Паркен" (2:4). Така той процедира и след реванша със Словачко за гостуването след това на софийските адаши.

Шанс за титулярна изява се очаква да получат чуждестранните попълнения Марсел и Сно на двата фланга.

Карагарен, на когото предстои трансфер навън, почти сигурно ще остане не пейката. Тунчев има колебания и за централния защитник Гомис, който бе под нивото си в Копенхаген.

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев пък ще заложи на изпитаната максима, че когато отборът върви - промени не се правят. Очаква се наставникът на моряците да заложи на състава, победил Берое в Стара Загора с 2:0 в последния кръг.

Нападателят Зе Гомеш вече е готов на сто процента след контузията си, но почти сигурно ще остане резерва, а атаката отново ще води Родриго Енрике. Той, Касми и Леандро често разменят местата си в предни позиции и това обърква сериозно противниците.

Източник: Topsport.bg

Последни новини