Черно море - Локомотив (София) 2:1 (Развой на срещата по минути)

Черно море - Локомотив (София) 2:1 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

29-10-2022, 14:56

Отборите на Черно море и Локомотив (София) откриват съботната програма от мачове в еfbet Лига. Макар и с известни колебания, двата състава са устремени към челните места на класирането, а допълнително самочувствие им дава и качествените футболисти, с които разполагат.

Двата отбора имат по 25 точки и срещата им се явява директен спор за място в топ 6. Варненци са в серия от три поредни равенство, като в две от тях бяха по-добрия отбор на терена, но не успяха да пречупят противника си. Отборът на Илиан Илиев стигна само до 0:0 в градското дерби със Спартак в миналия кръг и сега ще се опита да зарадва феновете си с победа. "Железничарите" до момента са една от приятните изненади в първенството. Тимът се представя много силно у дома, докато като гост е колеблив.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

Домакините днес ще са без наказания Виктор Попов, както и контузените Велислав Василев, Даниел Димов и Лъчезар Димитров. На вратата отново ще застане Георги Георгиев, а в предни позиции ще се разчита на Матиас Курьор и Закария Беншаа.

Треньорът на Локомотив Станислав Генчев ще има сериозни кадрови проблеми за решаване. Двама от титулярите Симеон Славчев и Матеус Дуарте са наказани и това ще доведе до размествания в състава. Очаква се за първи път от март насам в игра да се появи Дейвид Малембана. В групата попадна и Александър Александров, който дълго време лекуваше травма.

Главен рефер на мача е Георги Кабаков. Негови помощници ще са Мартин Маргаритов и Диян Вълков. Четвърти арбитър ще е Неделчо Гаджалов, а с ВАР ще се занимават Станислав Тодоров и Светослав Стойчев. Делегат на БФС е Николай Владимиров, а работата на реферите ще следи зорко Радан Мирянов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини