Черно море - Лудогорец, 0:0, без попадения на "Тича" след първото полувреме

Черно море - Лудогорец, 0:0, без попадения на

Topsport.bg

07-06-2023, 19:28

Черно море приема Лудогорец в двубой от последния кръг на efbet Лига. Мачът започва в 18:45 на стадион "Тича" във Варна и ще бъде ръководен от Волен Чинков.

Днешният сблъсък също е решаващ за определянето на шампиона на България. Другият е дербито между Левски и ЦСКА. Часове преди срещите "орлите" водят едва с една точка, като така ще трябва да търсят задължителна победа във Варна, за да завършат на първата позиция.

Разградчани могат да триумфират при равенство при равенство и загуба, но ако "червените" сгрешат срещу "сините". Черно море от своя страна заема петата позиция с 53 пункта.

Лошата новина за разградчани е, че голмайстора им Игор Тиаго няма да е на разположение, след като натрупа девет жълти картона и поради тази причина е наказан. Добрата новина за Ивайло Петев е, че Бърнард Текпетей ще бъде на линия за най-важния дуел за сезона.

В състава на Черно море се завръщат Александър Василев, Алекс Фернандес, Иван Дюлгеров, Влатко Дробаров и Васил Панайотов, които не взеха участие във визитата на Локомотив (Пловдив).

Източник: Topsport.bg

Последни новини