Черно море - Славия, домакините повеждат

Черно море - Славия, домакините повеждат

Topsport.bg

17-10-2021, 17:00

Един срещу друг се изправят тимовете на Черно море и Славия в двубой от 11-ия кръг на efbet Лига днес от 17:00 часа на стадион "Тича" във Варна. Двата отбора са сред най-силно представящите се до момента през сезона и това си личи и по класирането в първенството.

В последните си пет мача "моряците" записаха две победи, две равенства и една загуба. В предния кръг от шампионата те надиграха с 3:0 като гости Арда в Кърджали.

Илиан Илиев има доста кадрови проблеми. Извън сметките му са националния вратар Георги Георгиев и крилото Родриго Вилела. Пабло Гарсия пък е наказан. Добрата новина е завръщането след травма на капитана Даниел Димов.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Треньорът на Славия Златомир Загорчич също има да решава кадрови проблеми, но е доказал, че може да се справя. Двубоят с Черно море пропускат Костадин Велков и Емил Стоев, които са болни.

Халфът Георги Вълчев е наказан и също няма да е на разположение. Аут за двубоя е и опитният Дарко Тасевски. Северномакедонецът доскоро лекуваше вирус, а след това получи и травма.

Източник: Topsport.bg

Последни новини