Черно море - Спартак (Варна) 3:2 (Развой на срещата по минути)

Черно море - Спартак (Варна) 3:2 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

07-05-2023, 19:18

Черно море и Спартак (Варна) излизат един срещу друг в дербито от 30-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион "Тича" започва в 17.45 часа.

През седмицата двата отбора завършиха наравно в своите срещи. Черно море поведе в Кърджали, но пък се спаси от загуба с гол в добавеното време на мача.

Спартак пък трябва силно да съжалява за изпуснатите три точки срещу ФК ЦСКА 1948. "Соколите" имаха аванс от 2:0, а след това отбелязаха за 3:2 в добавеното време, но секунди преди края допуснаха изравняване. Днес Димитър Димитров - Херо няма да е край страничната линия, тъй като получи наказание от дисциплинарната комисия към БФС.

Последното гостуване за спартаклии на "Тича" бе много болезнено, тъй като завърши при резултат 5:0 в полза на домакините. През есента обаче събитията на "Коритото" бяха далеч по-равностойни.

На пръв поглед по-големите проблеми преди срещата са пред Димитър Димитров. Опитният полузащитник Божидар Васев със сигурност пропуска дербито, както и крилото Родни Антуи, който е с извадено рамо. Мускулен проблем пък продължава да тормози централния нападател на "соколите" Жоао Марио.

Източник: Topsport.bg

Последни новини