Черно море не дава Родриго на Левски

Черно море не дава Родриго на Левски

Novsport

13-12-2019, 09:11

Треньорът на Черно море Илиан Илиев е против трансфер на Родриго в Левски. Бразилецът прави отлична есен за варненци. Той може да бъде използван на всяка позиция в нападение. До момента има 17 срещи в елита, в които има 4 гола и 7 асистенции.

"Естествено, че ще съм против такъв трансфер. Когато ти излезе основен футболист в този период, е трудно за малко време да му намериш заместник. Ние също гледаме играчи в специализирани статистически и скаутски сайтове - така намерихме Родриго, а и Патрик Андраде в трета португалска дивизия."

"Най-лесно е някой сега да ги пожелае. Естествено, че не искаме да ги пускаме. Ще направим всичко възможно да ги задържим, за да не търсим играчи на постове, на които сега сме подсигурени. Ако пък се случи някой да напусне, ще е лошо. Не сме подготвени с играчи за такива постове. Но, от друга страна, Черно море може без всеки, важното е клубът да върви добре. Ще намерим изход", каза Илиан Илиев пред Диема спорт. "Иначе е добре, че има интерес към наши играчи - това означава, че работим правилно".

Източник: Novsport

Последни новини