Черно море приема Царско село с мисълта за атака на топ 6

Черно море приема Царско село с мисълта за атака на топ 6

Novsport

15-03-2021, 08:27

Черно море приема Царско село в мач от 21-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион „Тича“ стартира в 17:30 часа. 

Добрите новини за треньора на „моряците“ Илиан Илиев е завръщането в състава на Исмаил Иса и Влатко Дробаров. Надеждата на варненци за място в шестицата все още съществува. Тя идва от това, че когато Черно море допуска грешки, преките конкуренти правят същото. При победа днес отборът ще се изравни по точки с шестия във временното класиране ЦСКА 1948.

Основният проблем при „моряците“ е липсвата на дълбочина в състава. В 20-те двубоя от началото на сезона, Илиан Илиев е направил 67 смени, за сравнение Лудогорец и ЦСКА са с над 80. През седмицата Черно море се отказа да подаде жалба срещу съдийството на Георги Кабаков след двубоя с Арда.

Треньорът на Царско село Любослав Пенев няма кадрови проблеми и може да разчита на всичките си футболисти. Клубът има нов спортен директор в лицето на Саша Антунович. В последните си три двубоя столичани спечелиха девет точки от девет възможни.

Царско село е с впечатляваща статистика при притежанието на топката. Това е отборът, който е владеел най-дълго топката в първите четири кръга от пролетния дял на първенството. 

Източник: Novsport

Последни новини