Черно море ще търси реванш срещу закъсалия Етър

Черно море ще търси реванш срещу закъсалия Етър

Novsport

26-06-2020, 08:40

Черно море е домакин на Етър днес от 18:45 в двубой от втората осмица на efbet Лига. Двата тима направиха 1:1 на "Тича" в първия си двубой през сезона, а реваншът на "Ивайло" бе спечелен от "болярите" с 1:0. Варненци са лидери в своята група с 43 точки, докато Етър е с 27 точки и продължава надпреварата с Царско село (28т.) за второто място и оцеляване в елита.

Илиан Илиев има някои кадрови проблеми. Капитанът Даниел Димов и Петър Вуцов са извън сметките му заради контузии, а Родриго е наказан за двубоя с Етър. Под рамката по всяка вероятност ще се завърне Митрович, а карето пред него ще е изградено по следния начин - Попов, Енчев, Станчев и Панов. В средата ще действат Панайотов и Андраде. В атака ще са Кардосо, Курьор и Иса. Последният има 10 попадения.

Треньорът на Етър Петко Петков ще чака до последно, за да разбере дали ще може да използва Боджадж, който получи травма, а добрата новина за него е завръщането след наказание на Купенов. Болярите изостават само с точка от Царско село и все още могат да избегнат плейофите за оставане в елита.

Източник: Novsport

Последни новини