Черноморец (Балчик) победи Черно море в учебна игра

Черноморец (Балчик) победи Черно море в учебна игра

Novsport

10-03-2020, 16:30

Отборът на Черно море отстъпи с 1:2 на Черноморец (Балчик) в учебна игра. Проверката се игра на стадион "Младост" във Варна, а в нея наставникът Илиан Илиев използва доста юноши от школата на тима, състезаващи се в елитната група до 19 години, както и играчи, които са записали по-малко игрови минути в efbet Лига. Останалите футболисти имаха нормално занимание на стадион "Тича" тази сутрин.

"Моряците" поведоха в резултата в 15-ата минута. Дани Кики проби отдясно и пусна успореден на голлинията пас към Жордао Кардосо, който на задна греда реализира за 1:0. Малко след това добра комбинация завърши с ефектен удар на Исмаил Иса и добро спасяване на Християн Христов. Лъчезар Йорданов получи топката от Дани Кики, финтира бранител в наказателното поле, но се забави и не успя да нанесе удар. Йорданов видя нахлуващия Иса, копна топката към точката на дузпата, където нападателят със странична ножица прати кълбото в далечния ъгъл, но стражът на гостите майсторски се разтегна и успя да избие.

Малко след подновяването на играта Балчик изравни. Дани Георгиев центрира отдясноо, а Иван Михайлов с глава вкара за 1:1. Малко след това Дани Кики отправи много силен удар от дъгата на наказателното поле, но топката мина на сантиметри от горния десен ъгъл на вратаря Християн Христов. Последва хубав удар с глава на Мирослав Енчев, който засече центриране от корнер, но топката премина покрай вратата. В последната минута след грешка на вратаря Павел Евтимов гостите успяха да реализират. Автор на попадението стана Тодор Таушанов.

Източник: Novsport

Последни новини