Четата на Александър Тилев с класическа победа срещу Стрела

Четата на Александър Тилев с класическа победа срещу Стрела

Novsport

12-04-2021, 20:45

Играещият треньор на Ураган Михнево Александър Тилев, който е най-добрия футболист от тима, заяви, че в този мач от първенството на областна група Струма-2 ще поведе момчетата към победа. Това вече е факт. Срещата започна с очакван натиск на домакините, като отляво Сотир Касареев, отдясно Васил Стоев и на върха на атаката Димитър Масларов налитаха като оси пред вратата на гостите. Още във 2-рата минута Сотир Касареев от границата на наказателното поле със страхотен шут насочи топката директно срещу противниковия страж, но той я изби в корнер. В 5-ата минута безупречния и в този двубой Александър Тилев отляво насочи топката с инженерна точност към Васил Стоев и той очи в очи срещу вратаря на Стрела я изпрати неспасяемо в мрежата му за 1:0. Десет минути по-късно след атака по десния фланг Васил Стоев насочи топката към Сотир Касареев и той от движение обстрелва вратаря на Стрела със страхотен шут  и с помощта на техен защитник топката се спря в мрежата за 2:0. В 21-ва минута Димитър Масларов бе изведен по десния фланг, овладя кълбото, навлезе в наказателното поле на гостите и направи резултата класически – 3:0. До края на първата част на двубоя все нещо не достигаше на Димитър Масларов  и Александър Тилев да отбележат нови попадения.

През второто полувреме бе даден шанс за игра на 17 годишният Николай Георгиев и 14 годишните Георги Терзиев и Стоян Новков. При това положение играта се поизравни, но  футболистите на „Стрела” не се възползваха от ситуацията и не успяха да сътворят нито едно чисто голово положение.

„Много съм доволен от моите колеги, които се справиха по блестящ начин с отбора на „Стрела”, който надиграхме и победихме с 3:0. По мои указания най-добрият футболист на гостите Щерю Димитров-Ромарио бе опазен от Петър Йочев и при това положение за отбора на Стрела нямаше кой да изгражда атаките им. От началото на пролетния дял на първенството имаме само една загуба от временния водач Огражден 1955 като гости, записахме две равенства срещу силните отбори на „Струма” Марикостиново и Калабак Самуилово, три  победи - срещу Граничар  Кулата като гости и като домакини срещу Беласица 08 и Стрела Петрич”, сподели Александър Тилев.

В този мач отборът на Ураган Михнево излезе на терена с нова екипировка в бяло и синьо, по модел на Академия Пандев от град Струмица , Република Северна Македония, закупена от местния бизнесмен Здравко Кехайов.

Източник: Novsport

Последни новини