ЧУДЕСНА НОВИНА ЗА ЛОКО (СФ): Своге се издъни срещу Лудогорец 2

ЧУДЕСНА НОВИНА ЗА ЛОКО (СФ): Своге се издъни срещу Лудогорец 2

Novsport

07-05-2021, 20:10

 Спортист Своге допусна втора поредна загуба, като отстъпи дублиращия тим на Лудогорец с 1:2.

Гостите от Разград вкараха при една от малкото си контраатаки и в 27-ата минута Цветослав Петров отбеляза за 0:1. 15 минути преди края реферът Димитър Димитров отсъди дузпа, която Георги Чукалов превърна в гол. Преди това домакините пропуснаха няколко чисти голови положения, а добрите изяви на Владимир Русанов не позволиха да вкарат по-рано гол.

В 88-ата минута Деян Христов върна едно попадение, а след това домакините пропуснаха още 3 чисти голови положения, но не успяха да изравнят.

Така Лудогорец II събра 47 точки и излезе на трето място, а Спортист падна четвърти със същия актив. Днешният резултат беше добре дошъл за Локомотив (София), който в момента е втори във Втора лига и от оставащите три мача "железничарите" имат нужда от само три точки, за да си гарантират завръщането в елита на България.

В същото време Локомотив (Горна Оряховица) победи с минималното 1:0 Созопол след като Владислав Мирчев отбеляза единственото попадение в 57-та минута. Така "железничарите" взеха ценен успех в битката за оцеляване и събраха 26 точки на 14-то място в класирането и вече са на четири от опасната зона. Созопол пък е осми с 34 точки.

Източник: Novsport

Последни новини