Шеф в ЦСКА 1948: Време е да пронижем с ярка светкавица гъстата синя мъгла

Шеф в ЦСКА 1948: Време е да пронижем с ярка светкавица гъстата синя мъгла

Novsport

14-09-2020, 14:22

 Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов призова привържениците си за подкрепа в предстоящия мач с "Левски" на "Георги Аспарухов" в събота. Според ръководителя на новака в Първа лига е време "да пронижем с ярка светкавица гъстата синя мъгла".

Думите му са от изявление, публикувано часове след първата победа на отбора в елита. ЦСКА 1948 победи "Монтана" с 2:0 с попадения на национала Галин Иванов.

Според Гьонов предстои емблематичен мач за България:"Истинското вечно дерби се завръща. Сблъсък, предложил ни толкова незабравими мигове през годините", заяви той в обръщението си.

"От едната страна, водени от Красимир Балъков, Йордан Юруков, Кирил Котев и Ангел Рангелов ще стъпят Мартин Камбуров, Ивайло Чочев, Венцислав Василев, Даниел Наумов и всички други "армейци" с мисия да се борят за честта на ЦСКА.

А срещу тях ще е добре познатият отбор в синьо. Този, който преди години ни погреба. Обяви ни за изчезнали. Но червената идея няма никога да изчезне, докато има смели хора, които да я защитават честно и храбро. И онези трябва да го знаят!

Сега е моментът да загърбим различията между нас и да подкрепим българския състав на ЦСКА в това важно дерби.

Преди време те изкараха показно катафалка. Ние запазихме ниво. Продължихме и доказахме, че мястото ни е в първия ешелон. По честен начин преминахме през всички нива на българския футбол. Завърнахме се, за да им покажем, че ЦСКА е вечен.

Време е да пронижем с ярка светкавица гъстата синя мъгла, надвиснала от години над съперника. Време е да им забием червения пирон, както на терена, така и в митичния Сектор "Г"!

Ела и подкрепи отбора на стадиона!", гласи призивът на Гьонов.

Източник: Novsport

Последни новини