Шеф в ЦСКА: Очаквам убедителна победа във финала за Купата

Шеф в ЦСКА: Очаквам убедителна победа във финала за Купата

Novsport

27-06-2020, 22:22

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков обяви след нулевото равенство срещу Славия, че очаква "червените" да спечелят Купата на България в сряда по убедителен начин. Също така той допълни, че отбор с амбиции не може да се оправдава с напрежение в сблъсък за трофей.

“Очаквам нашият отбор да победи и да го направи по убедителен начин. За нас това е много важно като клуб, като отбор. С оглед настоящата обстановка трябва да спечелим Купата и да завършим сезона с отличие.

Локомотив доказва и тази година, че е един от най-силните в групата. Отбор, който е миналогодишен носител на Купата. Не си правим илюзии, че мачът ще е лек. Но на нас ни се иска да сме победители.

Не виждам когато един отбор има амбиции, да има напрежение по отношение на играта. То по-скоро е фактор, с който да се оправдават определени изяви на отбора. Ако има напрежение, значи има липса на подготовка”, каза Марков, който призна, че "червените" ще взимат още нови футболисти.

"Ще ви кажа след финала дали има лидери. ЦСКА разполага с добри футболисти, има нужда и от попълнения, които ще станат ясни след края на сезона. В крайна сметка е важно как футболистите ще бъдат възстановени, какъв ще бъде техният подход и представяне по време на срещата. Не без значение е и резулаттът. Добрата игра в един такъв финал се забравя, а в историята остава резултатът”, допълни той.

Източник: Novsport

Последни новини