Шеф на Дунав обеща: Няма да се разпаднем!

Шеф на Дунав обеща: Няма да се разпаднем!

Novsport

11-11-2019, 14:58

Административният директор Огнян Цветанов обеща, че няма да се допусне Дунав Русе да се раздне, както и че им предстои среща с новата градска управа.

"Играчите си имат договори и няма да бъдат разпродавани. Има интерес към някои от тях. Със сигурност няма да бъдат освобождавани футболисти за неизплатени заплати. Тази седмица ще имаме среща с новата управа на града и ще се постараем да не се случват повече такива неща",заяви Цветанов при гостуването си в актуално студио Дерби.

"В последните две години отборът тренира на доста добри условия, бяха изградени терени. Школата се развива доста добре. Д-р Симеонов проведе много срещи, но по една или друга причина никой не му подаде ръка. Трудно е една фирма да даде 50 хиляди лева на месец, а иначе ни трябват и по-големи суми.

"Липсата на хора на стадионите влияят на финансовото състояние на отборите. Цялата еуфория от влизането след 25 години в "А" група помогна. Ние сме първият отбор, който напълни "Лудогорец Арена" - на мача с ЦСКА, когато бихме 2:0.

"Първата година завършихме четвърти, играхме в Лига Европа, втория сезон почнахме с победа над Септември като гост и на следващата домакинска среща нямаше никакви хора, еуфорията се загуби", каза още Огнян Цветанов.

Източник: Novsport

Последни новини