Шимунджа: Много съм доволен от победата, Локомотив успя да ни затрудни

Шимунджа: Много съм доволен от победата, Локомотив успя да ни затрудни

Topsport.bg

15-07-2022, 23:19

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа разясни състоянието на Кирил Десподов и говори за хипотетичния интерес към Бърнард Текпетей от Брага.

"Трябва да кажа, че съм много доволен от тази победа. Не е лесно да направиш този преход от европейски мач до такъв във вътрешния шампионат. Не съм изненадан от играта им, но те ни държаха доста далеч от тяхната врата, което ни затрудняваше".

"На първо място направихме добра подготовка, четиримата, които не получиха почивка е ясно, че им е трудно. С професионализъм и помощ от другите им се помага. Не е трудно да държим такова високо ментално ниво, но е важно да играем по-бързо".

"Готови сме да бъдем пресирани. Тренираме и се готвим добре. Стратегията е подходяща за всеки мач. Отново казвам, че през второто имахме разлика в играта. През първото бяхме инертни и това пречеше. Мисля само за следващия мач, не за нападението или атаката. Хубаво е да виждаме нула срещу допуснатите голове. Когато сезонът свърши ще прегледаме показателите".

"Десподов има проблем в гърба, опитахме с инжекции, но не искахме да рискуваме в крайна сметка. Текпетей? Около всеки добър играч има слухове. Значи се справяме добре".

Източник: Topsport.bg

Последни новини
Арда - ЦСКА 0:0

Арда - ЦСКА 0:0

21-04-2024, 08:29