Шок за ЦСКА срещу Локо (Пд)! "Червените" с първа загуба на "Армията" от 2 години и 3 месеца!

Шок за ЦСКА срещу Локо (Пд)!

Topsport.bg

31-10-2021, 18:33

Локомотив (Пловдив) шокира ЦСКА и го победи с 3:1 на стадион "Българска армия" в среща от 13-тия кръг на efbet Лига.

Всички попадения в мача паднаха през втората част, а Георги Минчев блесна в състава на "смърфовете" с хеттрик за 15 минути.

Последната загуба на "армейците" беше преди 2 години и 3 месеца, когато "червените" допуснаха поражение с 1:3 от Черно море(20.07.19).

Малко преди началото на двубоя имаше напрежение по трибуните. Феновете на Локомотив (Пловдив) започнаха да чупят седалките, а домакинските привърженици нахлуха на пистата и се стигна до физически сблъсъци. Все пак след шест минутно прекъсване, съдията даде начало на мача.

Двата тима изиграха доста динамична първа част. ЦСКА имаше съвсем леко превъзходство във владеенето на топката. Най-чистото положение пропусна Яник Вилдсхут, който в 38-та минута успя да се откъсне сам срещу вратаря, но ударът му бе спасен от стража на "смърфовете".

Втората част започна ужасно за ЦСКА. Само пет минути след подновяването на играта Томашевич напредна с топката и опита удар от дистанция. Получи се обаче остро центриране. Кълбото попадна на главата на Георги Минчев и нападателят на гостите изведе своите напред в резултата.

В 55-та минута отново се разписа Георги Минчев! След изпълнение на корнер, Тибо Вион не се намеси добре и отклони към Минчев, който с крак направи 0:2!

Десет минути след това Георги Минчев оформи своя хеттрик. Той засече с глава центриране отдясно и с летящ плонж не остави шансове на Густаво Бусато.

ЦСКА се събуди твърде късно и успя да върне едно попадение в 84-та минута. Георги Йомов направи страхотен пробив отляво и изведе Йоан Баи сам на опразнената врата. Резултатът стана 1:3, а до края на мача ЦСКА не успя да върне интригата и двубоят завърши без повече попадения.

Източник: Topsport.bg

Последни новини