Юли Ненов: Сутиеска има шанс срещу Лудогорец

Юли Ненов: Сутиеска има шанс срещу Лудогорец

Topsport.bg

15-06-2022, 21:44

Бившият младежки национал - Юлиан Ненов коментира пред колегите от "Блиц" преминаването си в шампиона на Черна гора - Сутиеска. Клубът от Никшич ще се изправи срещу Лудогорец в началната фаза от квалификациите в Шампионската лига. Ето какво каза той:

"Получих няколко хубави оферти, но тази на Сутиеска най-много ме грабна заради шанса, който ми се открива - да играя в Шампионската лига. Не ми беше нужно време да мисля, веднага приех. Във вторник вечер пристигнах в Никшич. Градчето е малко, близо е до столицата Подгорица. Спретнато е, на пръв поглед доста ми хареса. Договорът ми е за една година с опция за удължаването му.

Ще бъде доста интересно за мен отново да играя срещу Лудогорец. Последните години доста пъти го правих. След 20-ина дни ще се върна в България за мача в Разград. Надявам се да ги отстраним. Сутиеска има шанс, шампион е на Черна гора, два мача са все пак. Да, Лудогорец е фаворит, но всичко може да се случи.

Тепърва ще се запознавам с черногорското първенство. Чувам, че не е лошо нивото. Важното е да се развивам, радвам се, че ми се дава шанса да играя в Шампионската лига. Това ще бъде едва второто ми евроучастие, след като играх с Дунав в Лига Европа - отпаднахме от Иртиш".

Източник: Topsport.bg

Последни новини