Юрген Матей: Загубихме битката, но не и войната

Юрген Матей: Загубихме битката, но не и войната

Topsport.bg

29-11-2021, 19:53

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей сподели, че е разочарован от поражението от Лудогорец, като бе категоричен, че "армейците" са загубили битката, но продължават войната.

"Играхме добре и фокусирано, но в два момента, на контраатака, фокусът ни не беше на 100%. Мисля, че 75 минути играхме много добре. След първия гол бе трудно да се върнем в мача. Днес загубихме битката, но все още сме във войната. Не трябваше да позволяваме контраатаката, при която се стигна до дузпата. Всички сме наясно. След това трудно можехме да се върнем в мача. Двата отбора се надиграваха. Днес ни победиха с контраатаки".

"Знаехме как ще се противопостави Лудогорец. Наясно сме, че не трябваше да загубим днес, но вече няма какво да направим. Мисля, че се представихме доста по-добре от първия мач - за Суперкупата. Можем да се надиграваме с тях. Това е дълго състезание, ще видим през май какво ще се случи. Трябва да продължим да печелим. Показваме, че играем до последно. Максимално добре сме подготвени физически. Имаме да изиграем още мачове, в които да опитаме да се представим по-добре и да спечелим", каза капитанът на "червените".

Източник: Topsport.bg

Последни новини