Юрген Матей: Не мисля, че феновете са очаквали подобни грешки от нас

Юрген Матей: Не мисля, че феновете са очаквали подобни грешки от нас

Topsport.bg

18-09-2022, 19:53

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей не скри разочарованието си след загубата от Левски с 0:2 в дербито на 11-ия кръг на efbet Лига.

"Доста неща се объркаха, но останахме в мача много дълго време. В началото те бяха много опасни. Бусато трябваше да се намесва. После ни отмениха гола заради засада, а Линдсет удари греда. Въпреки че играхме много слабо, беше 0:0 дълго време. Предполагам, че е било болезнено за хората да го наблюдават. След 75-ата минута не прочетохме добре една ситуация, не взехме правилните решения и при 2:0 всичко свърши.

Наистина тежък мач. Дълго време държахме нулевото равенство, но те се възползваха от нашите грешки и ни вкараха. Не мисля, че феновете са очаквали подобни грешки от нас. Вярвам, че ние, като отбор, имаме една от най-добрите защити в първенството. Смятам, че не само защитата, а целият отбор се провали днес. Сега трябва да се подготвим за следващия мач.

Днес гледахме лошата версия на нашия отбор. Беше един от най-слабите мачове, които изиграхме, откакто съм тук. Лошото е, че се случва срещу големия съперник. Днес сбъркахме много пъти и закономерно загубихме.

Мисля, че има няколко отбора, които ще се борят за титлата. Нивото е по-високо от миналата година. Те показват потенциал, но Лудогорец и ЦСКА 1948 се справят също много добре. Досега се справяхме добре, но не означава, че днешаната загубена битка ще ни попречи да спечелим войната", каза Матей.

Източник: Topsport.bg

Последни новини