Юри Васев: Локомотив (София) е най-добрият отбор в групата

Юри Васев: Локомотив (София) е най-добрият отбор в групата

Novsport

31-08-2020, 20:43

Локомотив (София) има класа и е най-добрият отбор в групата, отчете треньорът на Миньор (Перник) Юри Васев след 0:0 в "Надежда".

"Поздравявам момчетата, че показаха характер. Виждате - 90 минути пълна подкрепа. За мен дузпата беше доста пресилена. Говорих с Ники Йорданов и той каза, че е малко пресилена. Извадихме супер късмет при тяхната греда. През второто полувреме започнахме да задържаме повече топката. Малко сме зелени пред гола. Липсва им опит на футболистите как да завършат атаката. Бяхме доста компактни", каза още той. 

"Знаете какви проблеми имахме с този коронавирус. Явно физическата подготовка не ни стига. В последните минути не ни достига сила. Имаме страхотна скорост. Футболистите са бързи и креативни. Има тънки моменти, в които трябва да завършим атаката по-зряло. С течение на времето те ще узреят. От 11-те момчета, започнали мача, 9 са от Перник. Нещата днес се получиха. Доволен съм, че не загубихме мача", продължи специалистът.

"Имаше пропуски и от двете страни. Вече трябва да свикваме. Това не е Трета лига, а професионален футбол. И двата отбора показаха игра, която се доближава до Първа лига. Ако футболистите искат да играят голям футбол, трябва да свикват с напрежение. На Коледа няма напрежение. Доволен съм, че ще има прекъсване. В събота ще играем една контрола с Локомотив (Пд). Бях разучил много добре тактически отбора на Локомотив (София). Те разчитат много на Диков и на изритани топки към него. Нещата се получиха. Извадихме късмет, че Дани Леонтиев извади дузпа". 

Източник: Novsport

Последни новини