Ясен Петров на детски турнир в Хасково

Ясен Петров на детски турнир в Хасково

Topsport.bg

22-05-2022, 17:25

Изпълнителният директор на Българския футболен съюз Борислав Попов и селекционерът на националния отбор по футбол на България Ясен Петров бяха гости на финалите на детския футболен турнир "Богомил Попов" в Хасково днес, съобщиха от общината. В двудневното състезание за родени през 2012 година деца участваха осем отбора от страната.

"Това е първият официален спортен форум, който се организира на реновирания стадион "Младост" в южния областен център. Преди година, когато започвахме, този терен беше превърнат в една нива. Благодаря на БФС за партньорство и за това, че ни повярваха и заедно направихме този терен, каза при откриването на обновеното съоръжение кметът на Хасково Станислав Дечев.

Победител в турнира стана ПФК Левски (Сф), който се наложи на финала над Локомотив (Пловдив) с 2:0. Награди бяха раздадени и за най-добрите малки футболисти по постове. за голмайстори и за треньор.

Малките сини таланти доминираха през целия турнир и спечелиха и четирите си мача на турнира. Най-напред те разбиха Арда 1924 (Кърджали) с 10:1, след това преодоляха с 4:1 Хасково, а на полуфинала прекършиха Ботев (Пловдив) с 1:0.

Източник: Topsport.bg

Последни новини