Ясно е кой ще води Ботев (Пд) до края на сезона

Ясно е кой ще води Ботев (Пд) до края на сезона

Topsport.bg

25-05-2023, 11:03

Един от най-добрите специалисти в Пловдив в работата с млади футболисти Стефан Стоянов се завръща в Ботев (Пловдив) и ще води "жълто-черните" до края на сезона, съобщи за БТА източник от клуба.

Стоянов е добре познат в града с отличната си работа с подрастващите и най-вече с набор 2001 от школата на "канарчетата", с които спечели всички възможни купи, първенства и турнири в юношеския футбол. След това беше наставник на втория отбор, а в известен период и временен треньор на представителния тим - през късната есен на 2020-а година. Но различия във вижданията за футбола с някои шефове на клуба го принудиха да напусне.

Сега Стоянов е поканен да се върне в Ботев (Пловдив) и да води отбора в оставащите три мача до края на сезона. Реално той ще бъде треньор номер 5 след Азрудин Валентич, Артур Ованесян - също временен наставник, Желко Копич и Бруно Балтазар, който си тръгна преди два дни.

Отборът играе в групата за разпределение на местата 7-10 във втората фаза, но няма шансове да стигне до плейоф за Лигата на Конференциите. Слабото представяне обаче накара собственикът Антон Зингаревич да вземе мерки и се стигна до отстраняване на доста хора, в това число и на треньора Балтазар.

Източник: Topsport.bg

Последни новини