„Червено“ каре може да чисти картони за реванша в Разград

„Червено“ каре може да чисти картони за реванша в Разград

Novsport

06-04-2021, 11:18

 Любослав Пенев няма проблеми с наказани футболисти преди утрешния първи полуфинал за купата с Лудогорец. Преди паузата червените успяха да съхранят цели четирима състезатели, висящи с по четири жълти картона – Юрген Матей, Брадли Мазику, Тиаго и Георги Йомов. Първите двама бяха неизползвани резерви при загубата от Берое (0:1), португалецът влезе едва в заключителните двайсетина минути, а Йомов остана извън групата. Под Аязмото пък наказанието си от 1 среща изтърпя Тибо Вион, но той може и да не започне срещу разградчани.

И четиримата, които висят с картони, ще вземат участие в мача утре. Те все пак ще могат да играят спокойно и достатъчно агресивно в двубоя, защото дори да бъдат официално предупредени от Волен Чинков, биха изтърпели санкцията си в домакинството срещу Арда в събота. И отново да бъдат на линия за реванша за купата в Разград на 14 април, пише „Тема спорт“.

Любопитно е, че Любо Пенев получи 600 лева глоба и предупреждение от ДК към БФС след последния си двубой начело на Царско село, който бе именно срещу Лудогорец в Първа лига (1:1).В

Източник: Novsport

Последни новини