Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

АЕК отпуска 570 билета за феновете на Левски

АЕК отпуска 570 билета за феновете на Левски

Novsport

АЕК (Ларнака) ще отпусне 570 билета за привърженици на Левски, обявиха от "синия" клуб. Първият мач от втори квалификационен кръг на Лига Европа е на 25 юли, четвъртък.

В тази връзка "сините" публикуваха важна информация за желаещите да подкрепят отбора в Кипър:

Ръководството на домакините ще отпусне 370 билета за привърженици на Левски, като цените са следните – 10 € за възрастни, 5 € за лица, родени до 31.12.2001 г. и 1 € за лица, родени до 31.12.2007 г. и още 200 билета, първа категория, на цена от 20 €.

Футболната среща е определена като рискова и съгласно кипърското законодателство е необходимо предоставянето на лични данни за закупуването на билети. До стадиона ще бъдат допускани единствено лица с валидни билети и документ за самоличност.

За целта, желаещите да посетят футболната среща между АЕК (Ларнака) и Левски в сектора за гостуващи привърженици, следва да направят своята заявка на email: [email protected] Билетите ще бъдат предоставени на нашите привърженици на място в Кипър в специално обособен пункт от организатора на срещата АЕК (Ларнака) срещу документ за самоличност (лична карта или международен паспорт).

Уведомяваме привържениците ни, че само след предварително направена заявка на горепосочения email, ще е възможно закупуването на билети в деня на мача.За желаещите да посетят срещата в Ларнака е необходимо попълване на заявление, което могат да изтеглят от тук и да го изпратят на email: [email protected]

Каним привържениците на Левски, които пребивават в Кипър, да подкрепят отбора в сектора за гости. В случай, че някой от тях вече разполага с FanID в системата на кипърската футболна федерация, той може да си закупи билет и за останалите сектори на стадиона. В този случай обаче не трябва да носи отличителни знаци и символи на любимия отбор от съображения за сигурност.

Местата, първа категория, са разположени в сектор „В“ (AJK GROUP STAND, блок Marios Frangos и блок Mazotos) на стадион „АЕК Арена“.

Обръщаме се към всички привърженици с апел да подкрепят отбора на Левски в поредния му европейски мач, но без прояви на агресия, насилие, расизъм и ксенофобия, тъй като те могат да донесат допълнителни тежки наказания от УЕФА на любимия ни клуб.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село