Facebook

Моля, споделете страничката ни :)
Tweet
Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Левски припомни, че деца до 14 години могат да присъстват на мача с Ружомберок

Левски припомни, че деца до 14 години могат да присъстват на мача с Ружомберок

Novsport

ПФК Левски напомни на феновете, че "Георги Аспарухов" ще бъде отворен за деца до 14 години. Всяка група от десет деца трябва да бъде регистрирана до 19:30 часа на 17-и юли.

"Уважаеми левскари, като част от дългосрочната стратегия на клуба да възкреси любовта на децата към спорта и в частност към футбола Ви съобщаваме, че двубоят-реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа между Левски и Ружомберок може да бъде посетен безплатно от организирани групи деца до 14 годишна възраст от учебни заведения, спортни школи/организации. Мачът е на 18-и юли, четвъртък от 19:30 часа на стадион "Виваком Арена-Георги Аспарухов".

Според регламента на Европейската футболна асоциация (УЕФА), клуб който изтърпява наказание - домакинство пред празни трибуни, има право да допусне на стадиона деца до 14 години, включително.
Условието това да се случи е всяка група от 10 деца да бъде придружавана от един възрастен с педагогическо образование (треньор, преподавател, възпитател и т.н), като за всяка група трябва да бъде попълнена декларация с данните на придружителя и всяко едно от децата. Декларацията може да изтеглите от клубния уебсайт.

За допълнителна информация, записвания и попълнени декларации - [email protected] или телефон +359876142494.Децата и техните придружители ще бъдат допускани на футболната среща през вход 2 на Сектор А. Краен срок за записване на групите - 17.07.2019 г., 19:30 часа. Групи, които не са подали предварителна заявка за посещение на двубоя, няма да бъдат допускани на стадиона", съобщават от клуба.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село